Упис

Уколико желите да ваше дете након редовне наставе време проводи у окружењу које је подстицајно за његов развој и у друштву својих вршњака, а уз менторску подршку у учењу коју пружа тим врхунских стручњака, као и свакодневне едукативне и креативне радионице – едукативни центар Оница је место за вас.

logo_cyrilic_solo_web-1

Упис деце у едукативни центар Оница почиње 1. априла 2023.године и траје током целе године ( у групама у којима има места ). Налазимо се на чак 4 локације на општини Звездара.

Групе деце у Оници броје до 10 ученика. У Оници раде врхунски стручњаци, мастер учитељи који пружају педагошку помоћ деци приликом израде домаћег задатка и спремају им разнородна вежбања која за циљ имају да припреме ученике за предстојеће провере знања у школи.

Цена дететовог боравка у Оници на месечном нивоу износи 21.000 динара. Боравак се плаћа ретроактивно, почетком текућег месеца родитељ је дужан да измири обавезу плаћања боравка за претходни месец.

Цена боравка током распуста за децу која нису наши корисници током године износи 25.000 динара месечно. Дневна цена износи 1.800 динара. Попуст за друго дете износи 30%.

Попусти: попуст за упис другог детета износи 50%. Уколико је преко ваше препоруке у боравак упише једно или више деце, остварујете попуст 10% за прва 3 месеца.

У продуженом боравку Оница деци свакодневно обезбеђујемо оброк по цени од  330 динара.

Уколико сте заинтересовани и желели бисте да закажете посету едукативном центру како бисте осетили атмосферу која у њему влада, упознали учитеље и добили одговор на сва додатна питања, кликните на дугме Пријава и попуните следећи формулар. Контактираћемо вас путем мејла или позивом на број телефона како бисмо дефинисали термин посете.

Галерија

Пратите нас

logo-fb
logo-instagram