Letnji kamp za decu

Prestankom nastave obično prestaju i sve dodatne školske i vanškolske aktivnosti. Društvo baka i deka zlata vredi, ali deci uz njih ponekad nedostaje akcije ili im jednostavno treba društvo vršnjaka. Zato je mogućnost upisati dete u letnji kamp za decu hvale vredna pomoć zaposlenim roditeljima. Dok vi radite (i potajno brojite dane do zajedničkog godišnjeg odmora) vaše dete će u letnjem kampu uživati u aktivnostima, igrama i društvu druge dece, ručati i biti na sigurnom.

Naš kamp ima jedinstven izbor aktivnosti u zatvorenom i otvorenom prostoru i izlete koji iskorišćavaju resurse na lokalnom području. Ove godine tema koja će se provlačiti kroz likovne, muzičke, edukativne radionice je Srbija – njena istorija, znamenite ličnosti i građevine. Svake godine imamo sve više dece koja žive u dijaspori, pa je to idealna prilika za njih da nauče bolje naš jezik, kao i da kroz druženje sa vršnjacima steknu potpuno nova iskustva.

Trudićemo se da deca dosta nauče o zemlji u kojoj žive kroz atipičan pristup i radionice. Svakodnevno će mnogo vremena provoditi napolju jer imamo prelepo dvorište sa mnogo hlada koje predstavlja pravu oazu u letnjim danima, ali i čestim obilascima okoline.

Radno vreme je od 7 do 18 č, radnim danima. Cena letnjeg kampa na mesečnom nivou je 130 evra, a dnevna cena karte je 1000 dinara. Ručak možete doplatiti.

Lokacija je Lion, a info telefon je 060/5405-045. Informišite se!

 

Categories: Fotografije and Aktuelno.