Летњи камп за децу

Престанком наставе обично престају и све додатне школске и ваншколске активности. Друштво бака и дека злата вреди, али деци уз њих понекад недостаје акције или им једноставно треба друштво вршњака. Зато је могућност уписати дете у летњи камп за децу хвале вредна помоћ запосленим родитељима. Док ви радите (и потајно бројите дане до заједничког годишњег одмора) ваше дете ће у летњем кампу уживати у активностима, играма и друштву друге деце, ручати и бити на сигурном.

Наш камп има јединствен избор активности у затвореном и отвореном простору и излете који искоришћавају ресурсе на локалном подручју. Ове године тема која ће се провлачити кроз ликовне, музичке, едукативне радионице је Србија – њена историја, знамените личности и грађевине. Сваке године имамо све више деце која живе у дијаспори, па је то идеална прилика за њих да науче боље наш језик, као и да кроз дружење са вршњацима стекну потпуно нова искуства.

Трудићемо се да деца доста науче о земљи у којој живе кроз атипичан приступ и радионице. Свакодневно ће много времена проводити напољу јер имамо прелепо двориште са много хлада које представља праву оазу у летњим данима, али и честим обиласцима околине.

Радно време је од 7 до 18 ч, радним данима. Цена летњег кампа на месечном нивоу је 130 евра, а дневна цена карте је 1000 динара. Ручак можете доплатити.

Локација је Лион, а инфо телефон је 060/5405-045. Информишите се!

 

Categories: Fotografije and Актуелно.